LOVITURĂ pentru Liviu Dragnea: Chemat la DNA după 10 zile de la eliberare

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Lovitură pentru Liviu Dragnea. Fostul lider PSD chemat la DNA la doar 10 zile după eliberare. 

Liviu Dragnea, fostul președinte al Partidului Social Democrat, va fi chemat la DNA după doar 10 zile de la eliberarea condiționată.

Potrivit unui mesaj postat pe Facebook de Codrin Ștefănescu, fostul lider PSD a fost convocat la DNA, exact la ora la care medicii îi programaseră RMN-ul.

Citația a fost primită în ziua eliberării, iar potrivit unor surse judiciare citate de Antena 3, Dragnea va fi anunțat că se menține sechestrul asigurator în dosarul Tel Drum.  

"Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, in mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el! Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, in formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se intâmplā!", este mesajul postat de Ștefănescu. 

Liviu Dragnea este vizat în două dosare penale. În dosarul Tel Drum, care a fost pus în procedură judiciară pe 26 iunie 2020, el este acuzat de constituirea de grup infracțional organizat și de infracțiuni de abuz în serviciu. 

Un alt dosar în care este implicat este cel care privește vizita în Statele Unite ale Americii din 2017. În acest dosar este acuzat de trafic de influență.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel