Ea e Loredana, românca de 1,50 metri care a băgat spaima în poliția din Germania: "Când e deportată, reapare la scurt timp"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Loredana, românca de 39 de ani care a speriat autoritățile din Saxonia (Foto: Dirk Sukow/Bild.de)
Loredana, românca de 39 de ani care a speriat autoritățile din Saxonia (Foto: Dirk Sukow/Bild.de)

Loredana, o româncă de nici 1,50 metri a băgat spaima în autoritățile din Saxonia. De fiecare când e deportată, nu durează mult și vine înapoi în Germania. De această dată, însă, a fost băgată la închisoare.

Publicația germană Bild relatează cazul Loredanei D., o româncă în vârstă de 39 de ani, care a creat multe probleme autorităților din Germania.  

"Micuța româncă cu o înălțime de sub 1,50 metri creează probleme uriașe autorităților din Saxonia. Dacă hoața Loredana D. este deportată, nu durează mult și reapare în Germania" scrie Bild, în ediția online din 26 ianuarie. 

Deși a fost deportată în anul 2019 și avea interdicție până în 2024, pe 8 iulie 2020 românca s-a întors în Germania cu trenul. Loredana a fost judecată în cadrul unui proces rapid și a primit o amendă de 180 de euro pentru echivalentul a 90 de zile de închisoare și a fost din nou deportată.

Însă, surpriză, pe 14 iulie românca intrat din nou în Germania. Un judecător a decis o pedeapsă de șapte luni de închisoare pentru încălcarea interdicției de intrare. Pe 25 ianuarie, românca a primit alte trei luni de detenție pentru că a făcut scandal în închisoare.

Loredana va fi eliberată și deportată la vară. Ziariștii germani au făcut și un calcul. Astfel, mâncarea și cazarea din închisoare vor costa peste 36.000 de euro.

În încheierea articolului, jurnaliștii de la Bild se întreabă ironic când o vor revedea pe femeie după ce va fi trimisă din nou în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel