Londra. Român, pedeapsă exemplară după ce a drogat, violat și jefuit o tânără: „Acțiunile sale, complet malefice”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un român, în vârstă de 45 de ani, a fost condamnat ieri la opt ani și cinci luni de închisoare după ce a fost găsit vinovat de agresiune sexuală, deținere de droguri și furt.

Potrivit standard.co.uk, faptele au avut loc în data de 24 martie atunci când românul a întâlnit victima la pubul The City of Quebec din Londra. Acesta ar fi împărțit taxiul cu ea și ar fi convins-o să urce la el în apartament.

O dată ajunși acolo, românul ar fi drogat-o pe victimă și ar fi agresat-o sexual. După care i-ar fi furat portofelul, telefonul și ceasul, a precizat Poliția Met.

Bărbatul a fost arestat în data de 4 aprilie după ce victima și-a făcut curaj și a depus plângere la Poliție. Autoritățile au precizat că avea asupra sa o sticlă mică cu lichid în interior, care a susținut că sunt picături pentru ochi, însă după o testare a fost confirmat că este diazepam.

 

„Nu va ști niciodată trauma pe care a provocat-o”

 

Potrivit sursei citate, atacatorul a pledat vinovat în fața judecătorilor pentru agresiune sexuală și a susținut că drogurile au fost administrate pentru a relaxa victima pentru a-i permite activitatea sexuală.

Detectivul Sophie McLoughlin, care a condus ancheta, a declarat: „Victima a fost incredibil de curajoasă pe tot parcursul acestei anchete și se datorează curajului ei că românul se află în spatele gratiilor acum”.

„Românul a stabilit clar în acea noapte să facă rău cuiva pentru câștigul său laș, acțiunile sale au fost complet malefice și nu va ști niciodată trauma pe care a provocat-o. Încurajăm pe oricine a fost victimă a unei agresiuni sexuale să vină la Poliție și să ne vorbească, noi vă vom susține”, a mai adăugat detectivul.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel