Londra: Profesoară româncă, răpită de pe stradă. Poveste cutremurătoare

Bianca Ştefan / 9 aug 2018, 10:41 Salveaza PDF Comentarii

O româncă plecată la studii în Londra a ajuns să fie răpită de alți români și obligată să se prostitueze în Irlanda de Nord, anunță presa spaniolă.

O româncă a călătorit la Londra, ca mulți alți tineri, să studieze. Dar într-o zi, la câteva minute de locuința sa, a fost forțată să intre într-o mașină, a fost bătută și amenințată cu uciderea familiei ei în România. Tânăra a fost pusă la muncă zi și noapte ca prostituată. 

Ajunsă la Londra, românca a obținut locuri de muncă drept ospătar, femeie de serviciu și profesoară de matematică. Până într-o zi, în martie 2011, când a fost răpită de pe străzile Wood Green, a fost dusă în Irlanda, unde au supus-o chinului care a durat nouă luni.

În momentul răpirii, o mașină de culoare roșu închis a oprit lângă tânără, iar din autoturism au coborât doi bărbați și o femeie. Potrivit presei spaniole, românca a fost bătută și amenințată cu moartea în limba română. Dacă nu ar fi făcut ce i se zicea, indivizii i-ar fi omorât familia din România. 

"Nu știam ce se întâmplă sau unde mă duceau. Mi-am imaginat totul - de la vânzări de organe sau prostituție, până la omor sau Dumnezeu știe ce", a spus românca potrivit presei spaniole La Prensa Grafica.

Dusă cu forța în Irlanda de Nord

După ce i-au fost luate toate documentele, tânăra, amenințată cu moartea, a fost dusă cu forța la aeroport unde a plecat cu un bărbat în Irlanda de Nord. Ajunsă acolo, românca a fost obligată să se prostitueze, într-un apartament murdar. Conform mărturisilor româncei, aceasta era nevoită să întrețină relații sexuale cu 20 de bărbați pe zi, fapt ce a condus la pierderea kilogramelor, iar în unele momente nu se mai afla în deplinătatea facultăților mintale. 

După nouă luni de captivitate, poliția a descoperit locul unde se prostitua alături de alte fete, iar toate acestea au fost arestate și eliberate după ce s-a constatat că erau victime. La scurt timp după arestarea fetelor, au fost arestați și proxeneții.

"Mama și cu mine am avut un drum lung de parcurs pentru a înțelege ce s-a întâmplat cu mine. Ea a trebuit să învețe de la mine și eu de la ea, dar acum suntem bine", a mărturisit românca.

Vezi și: Spania: O româncă s-a stins din viață. Fusese salvată miraculos

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 iul 2019, 17:15 in Știri
Horoscop, vineri, 19 iulie 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24