Londra, paralizată de inundații după ploile torențiale de noaptea trecută. Oamenii şi-au văzut munca distrusă de ape - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Londra, paralizată de inundații după ploile torențiale de noaptea trecută. Oamenii şi-au văzut munca distrusă de ape
Londra, paralizată de inundații după ploile torențiale de noaptea trecută. Oamenii şi-au văzut munca distrusă de ape

Inundațiile au lovit mai multe zone din Londra după ploile abundente de azi-noapte, provocând perturbări pe șosele și pe căile ferate.

Magazinele și birourile din Knightsbridge au fost lovite de inundații, lăsându-i pe unii să nu poată ajunge la serviciu, în timp ce șoferii au încercat să navigheze pe drumuri înundate.

 

Ploile torențiale cauzate de un front rece care se îndreaptă spre est au afectat alte părți ale Regatului Unit, o parte a M23 din Sussex fiind închisă.

Vremea umedă a provocat, de asemenea, o închidere a drumului pe M23 în Sussex între joncțiunile 10a și 11, în timp ce M25 a fost afectată.

 

Jacques Azagury, care a spus că obișnuia să facă rochii pentru prințesa Diana, este unul dintre mulți proprietari de afaceri din Knightsbridge, vestul Londrei, afectat.

Proprietarul a descris inundațiile drept un „dezastru” pentru magazinul său unde „aproape toate hainele de jos au fost distruse. Evident, sunt un pic neliniștit, dar cu toate aceste dezastre naturale pur și simplu te descurci și faci tot ce poți pentru a face curățenie. Nu știu cât va dura sau când vom reuși să redeschidem din nou”.

 

Inundații fulgerătoare

 

Meteorologii spun că numărul evenimentelor de ploaie extremă cresc. Met Office spune că cantitatea de ploaie din zilele extrem de umede a crescut cu 17%.

 

De asemenea, se spune că „o trecere la furtuni individuale mai intense și la mai puține furtuni slabe este probabil pe măsură ce temperaturile cresc”.

Orașe precum Londra trebuie acum să se pregătească pentru viitoarele evenimente de inundații fulgerătoare. Sistemele de transport în special sunt vulnerabile. Se planifică un drenaj mai bun, materiale care pot absorbi ploaia și protecții mai bune împotriva inundațiilor. Dar totul are un cost.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel