Londra. O tânără ROMÂNCĂ este DISPĂRUTĂ de trei luni. Mama Denisei este DISPERATĂ. A cerut ajutorul şi în emisiunea „Chi l’ha Visto”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Denisa Valentina Olteanu, o româncă de 21 de ani, este dispărută de aproape trei luni. Ultima dată a fost văzută în 14 august. De atunci, fata este de negăsit. 

În septembrie 2018, Denisa Valentina Olteanu a plecat din Mondovi, Italia, ca să lucreze într-un restaurant din Londra, în Marea Britanie.

Anul acesta, în 8 august, fata trebuia să se întoarcă în Italia, pentru vacanţa de vară. Familia Denisei nu mai ştie nimic de ea din 7 august, atunci când a vorbit cu mama ei la telefon.

Ultima mărturie legată de tânăra româncă aparţine unei fete care ar fi văzut-o pe Denisa în 14 august, într-o sală de jocuri din Londra. Românca a fost surprinsă de camerele de supraveghere, ulterior autorităţile confirmând că este vorba despre Denisa Olteanu.

 

Denisa este dispărută de trei luni, în Londra


Din acea zi, fata nu a mai fost văzută de nimeni. Pe telefon nu a mai răspuns, iar mesajele trimise de familie apar ca nefiind citite, scrie cuneodice.it.

Mama Denisei este disperată şi se teme de ce este mai rău. Femeia a cerut ajutorul şi în emisiunea 'Chi l'ha Visto', pe Rai Tre, în speranţa că cineva o vede pe fată şi poate da informaţii care să ducă la găsirea ei, informează Observator.

 

Semnalmente Denisa Valentina Olteanu

 

Denisa are 1,60 m înălţime, aproximativ 50 de kilograme, părul blond spre șaten și ochii căprui, anunţă Poliţia Română într-un comunicat.

Ca semne distinctive, tânăra originară din Pojorîta, Suceava, are un tatuaj cu semnul infinitului pe degetul inelar de la mâna dreaptă, unul cu o pasăre colibri, iar pe mâna stângă are un tatuaj cu numele surorii și fratelui său, scrise în chineză.

Toți cei care o recunosc și știu unde se află Denisa Valentina Olteanu, sunt rugați să o anunțe pe mama sa, Maria, la numărul de telefon 00393804626456 (Italia).

Potrivit poliţiştilor români, fata este căsătorită cu un cetăţean albanez.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel