Atac armat la metroul din Londra. Un individ a înjunghiat patru persoane cu o sabie - VIDEO

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Capturi de ecran / Sursă: X @TopTrends90
Foto: Capturi de ecran / Sursă: X @TopTrends90

Un bărbat a fost arestat după ce a înjunghiat patru persoane nevinovate, lângă stația de metrou Hainault din Ilford. 

Un incident grav a avut loc cursul dimineața de azi, 30 aprilie, lângă stația de metrou Hainault din Ilford, în nord-estul Londrei. Cel puțin patru persoane au fost rănite într-un atac brutal comis de un bărbat înarmat cu ceea ce a fost descris ca fiind o sabie sau o macetă, asemănătoare unei katane.

Atacatorul, într-un hanorac galben, a fost văzut alergând prin zonă, înarmat cu un cuțit mare. Martorii descriu momentul ca fiind unul șocant, cu strigăte de panică și haos, scrie BBC. 

Forțele de poliție au intervenit rapid și au reușit să-l aresteze pe presupusul atacator, un bărbat în vârstă de 36 de ani. Cu toate acestea, în urma atacului, cel puțin patru persoane au fost înjunghiate și au avut nevoie de îngrijiri medicale urgente.

Citește și: Fața nevăzută a Londrei: cuțitari, hoți, poliție depășită de situație. O româncă spune cum să te ferești: "Respect regula cu sfințenie" - VIDEO

Deși inițial s-a speculat că ar putea fi un act terorist, poliția londoneză a declarat că nu există indicii că acesta ar fi motivul atacului. „Nu credem că există vreo ameninţare continuă la adresa comunităţii. Nu căutăm alţi suspecţi”, a declarat adjunctul comandantului Ade Adelekan.

Stația de metrou Hainault a fost închisă temporar pentru investigații, iar echipele de intervenție medicală au acționat prompt pentru a acorda asistență victimelor. Martorii oculari au descris scenele ca fiind traumatizante, cu persoane pline de sânge și echipaje de urgență lucând în grabă.

Autoritățile continuă să ancheteze circumstanțele exacte ale atacului, iar comunitatea este șocată de violența neașteptată care a avut loc în această dimineață într-o zonă obișnuită liniștită din Londra.

VIDEO 

 


--------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel