Londra. 26 de muncitori ROMÂNI, ÎNGHESUIȚI într-un apartament cu 3 camere care miroase a URINĂ și DEȘEURI (FOTO + VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Inspectorii Consiliului Brent și polițiștii au rămas șocați după ce au descoperit 26 de muncitori români care locuiau într-un apartament de doar 3 camere, într-un cartier din nordul Londrei.

Potrivit dailymail.co.uk, unul dintre bărbații care locuiau în locuința murdară, care mirosea a „urină" și „deșeuri", unul a recunoscut că are gândaci în pat, în timp ce altul a povestit cum plătesc câte 50 de lire sterline de persoană pe săptămână pentru a rămâne acolo.

Muncitorii români sunt plătiți între 40 și 50 de lire sterline pe zi pentru a lucra, în timp ce persoana care închiriază locuința face un profit de 10.000 de lire sterline pe lună. 

(w670)

Vecinii au dat alarma, raportând faptul că au văzut un număr mare de bărbați care veneau și plecau dintr-o proprietate cu trei dormitoare din zonă, iar echipa de poliție a început investigația.

În timp ce explorau locuința pentru a stabili câte persoane locuiau acolo, au descoperit șase bărbați dormind într-o cameră mică. Primul etaj al proprietății era ocupat de 11 bărbați, cu saltele înghesuite în fiecare spațiu disponibil.

„Având în vedere că este o casă cu trei dormitoare, cel mai mult ne-am aștepta aici să fie cinci persoane. Realitatea este că chiriile din Londra nu sunt accesibile pentru persoanele aflate în aceste tipuri de situații. Nu este de mirare că atunci oamenii tind să fie înghesuiți într-o singură casă împreună”, a precizat Herb, unul dintre anchetatori.

(w670)

Casa era o mizerie, cu toate suprafețele acoperite cu gunoaie, mucuri de țigară, mâncare putredă și pete, relatează sursa citată.

„Este în mod clar o activitate criminală pentru a scoate bani din tinerii vulnerabili", a mai spus Herb.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel