Liviu Dragnea și-a făcut partid: „Alianța pentru Patrie s-a născut din lacrimi”

Liviu Dragnea și-a făcut partid: „Alianța pentru Patrie s-a făcut din lacrimi”
Liviu Dragnea și-a făcut partid: „Alianța pentru Patrie s-a făcut din lacrimi”

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD, a anunțat că susține o formațiune recent înființată în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu. Se numește Alianța pentru Patrie, pentru acest partid voi face foarte multe lucruri, a declarat Dragnea, duminică seara, la Realitatea Plus.

„S-a discutat foarte mult, primii care au vorbit că mi-am făcut partid au fost cei de la noul PSD. Eu știți bine nu am ieșit public până la momentul asta. Nu am spus nimic despre asta, nici Codrin nu a spus nimic despre asta. Prin octombrie am avut o discuție cu Codrin, el a venit des la mine la vizită, m-a ajutat enorm acest om de mare caracter. Mi-a zis că el simte nevoia să sprijine apariția unui nou partid, un partid care să nu mai fie măcinat de compromisuri interne, de oameni care n-au curaj, de acoperiți, de oameni infiltrați care distrug un partid.

Am zis că sunt de acord și îl sprijin cu toată experiență mea. A găsit mai mulți prieteni de-ai lui, patru oameni obișnuiți dar cu curaj care au devenit membri fondatori la acest partid, Codrin neimplicându-se de la început în documente pentru a nu riscă că pe parcursul procedurilor să se blocheze. Partidul este înființat și se numește Alianța pentru Patrie.

Acum se lansează site-ul partidului. Este făcută o aplicație pentru cei care vor să se înscrie. Alianța pentru Patrie s-a născut practic din lacrimi, deznădejde și suferință, a noastră a tuturor dar și din speranța că încă se mai poate recupera România. Oamenii sunt din ce în ce mai mult care nu mai suportă stilul asta de a face politică, nu mai suportă că resursele noastre naturale să nu fie folosite în beneficiul și pentru bunăstarea românilor. Principalul obiectiv al partidului îl reprezintă bunăstarea românilor. Nu este un partid radical, xenofob, anti-european sau anti-atlantic. Noi că să putem speră că această țară își poate reveni.

Unii spun că n-am voie să ocup o funcție într-un partid. Eu pentru partidul ăsta voi face foarte multe lucruri. Am vorbit cu doamna avocat Flavia Teodosiu pentru a lămuri în instanță dacă am acest drept. Partidul va înființa, prin decizia celor patru membri fondatori, un comitet de inițiativă, care să înceapă să construiască. Este legal, este înregistrat și a ieșit fără să facă valuri”, a declarat Liviu Dragnea.

 

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy