Liviu Dragnea: Revocarea e un prim pas, unul mic. Acțiunea trebuie să CONTINUE

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea a declarat la antena3 că pe Iohannis îl așteaptă procurorii pentru două dosare. Dragnea a anunțat că va continua presiunea pe președinte până când va promulga toate legile justiției și modificările codurilor penale.

” 32 de zile a stat și nu avea de gând să semneze decretul de revocare, nu avea niciun fel de rezervă în a disprețui Constituția. Teama suspendării l-a făcut pentru că are un singur obiectiv, al doilea mandat, pentru a avea protecție, imunitate, să nu răspundă pentru niște fapte pentru care trebuie să răspundă. Este vorba despre acel dosar în care se reclamă că a obținut o casă prin fals dovedit de instanță și sute de mii de euro pe care trebuie să le dea la stat și refuză. El speră să aibă imunitate și protecție și să dea lecție de civilizație și de moraliltate. Revocarea e un prim pas, unul mic. Doar schimbarea nu rezolvă problema. Acțiunea trebuie să continue. Nu trebuie să avem exitare în ceea ce privește susținerea pentru legile justiției, să fie promulgate, pentru Codul Penal și Civil să fie promulgate și intrate în vigoare, modificarea legilor privind siguranța națională.

Cei care au semnat protocoalele secrete să răspundă pentru ele, să continuăm presiunea pentru ca ele să fie denunțate, să declarăm efectele lor ilegale și pe ele ilegale și să sprijinim ministrul Justiției ca activitatea Inspecției Judiciare să nu fie blocată.”, a declarat Liviu Dragnea la antena3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel