Liviu Dragnea, probleme de sănătate în penitenciar: „Starea lui s-a agravat!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a susținut astăzi o declarație de presă în care susține că starea de sănătate a fostului lider PSD s-a agravat, acesta având mai multe hernii la coloană.

Potrivit avocatei lui Dragnea, fostul şef al PSD era programat la operaţie, însă ne se ştie de ce, nu a mai putut ajunge. Apărătoarea lui Liviu Dragnea a afirmat că după interviul acordat de politician pe 25 iunie, cinci zile mai târziu era programat la o operaţie pentru hernie de disc, ceea ce nu s-a mai întâmplat. Flavia Teodosiu acuză că, deşi trebuie să i se acorde asistenţă medicală, acest lucru nu se întâmplă, încălcându-se astfel drepturile omului.

„I s-a agravat starea de sănătate în ultimele trei luni, în urma unor decizii luate de Penitenciarul Rahova. Afecţiunile lui erau cunoscute, a fost luată în calcul şi o operaţie mai amplă. Are multe hernii la coloană, o parte la cervicală şi unele la lombară", a declarat Teodosiu.

Avocata a explicat că Dragnea a făcut o cerere pentru a fi consultat la Spitalul Foişor, apoi şi-a stabilit o programare la acest spital, pentru 30 iunie.

„Pe 25 iunie, a fost convorbirea on-line (interviul - n.r.), iar programarea la spital era pentru 30 iunie. Pe 25 iunie, după convorbirea publică, i s-a comunicat că nu va mai fi scos la muncă, fără a i se mai da o explicaţie, situaţie care se mai menţine şi azi”, a mai precizat Flavia Teodosiu.

 

„Dragnea, pedepsit după interviu”

 

„După câteva zile, i s-a spus că va fi ancheta pentru convorbirea online, să se vadă dacă a încălcat regulamentul", a spus avocatul, care a precizat că fostul şef PSD a fost anchetat discplinar şi i s-a suspendat dreptul de a primi şi cumpăra bunuri o lună de zile.

De asemenea, Teodosiu a adăugat şi că în cazul Dragnea s-a luat o măsură administrativă, aceea de a i se retrage dreptul la muncă pentru o perioadă nedeterminată, „aspect care, din punctul meu de vedere, e nelegal”, a punctat apărătoarea politicianului, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel