Liviu Dragnea, despre Tudorel Toader : Este un om curajos, pregătit, care crede în justiţie

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liviu Dragnea a declarat la antena 3 că propunerea ministrului Justiţiei privind adoptarea unei ordonanţe de urgenţă pentru revizuirea condamnărilor definitive este ”o idee foarte bună”.

Liviu Dragnea a declarat că a discutat că Tudorel Toader şi că ministrul urmează să facă o analiză.

”Am avut o discuție cu dumnealui după emisiune. Mie mi se pare o idee interesantă. Nu e rea, din punctul meu de vedere. Trebuie să vedem și să prezinte premierului, cât de aplicată și de eficientă ar fi o astfel de ordonanță și dacă își atinge scopul. Ideea este foarte bună. Urmează ca în perioada următoare să o construiască și să facă și o analiză, o simulare a eficienței. Dar e un lucru bun. Mai sunt multe de făcut. Domnul Toader e un om curajos, pregătit, crede în ideea de justiție corectă, cred că mai are multe de spus.”, a declarat  Dragnea la antena 3.

 
Tudorel Toader, a anunţat tot la antena 3, că va propune premierului adoptarea unei Ordonanţe de Urgenţă prin care persoanele care cred ca au fost condamnate în baza interceptărilor ilegale sau a protocoalelor cu SRI să poată cere revizuirea sentinţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel