Liviu Dragnea, după căderea Guvernului: „Este o cacealma politică. Nu a câștigat nimeni“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a vorbit, în ediția de miercuri a emisiunii Miercurea Neagră, la DC News și DC News TV, despre scena politică actuală. Cum vede fostul lider al PSD situația din țară după căderea Guvernului.

Liviu Dragnea a fost invitatul special al emisiunii de astăzi de la Miercurea Neagră, la DC News și DC News TV, cu Mugur Ciuvică și Bogdan Chirieac, unde a vorbit și despre moțiunea de cenzură prin care a fost destituit guvernul Cîțu.

Întrebat cum vede lucrurile după căderea Guvernului, Dragnea consideră că actuala situație politică din România reprezintă „o cacealma politică“.

„Ce s-a întâmplat ieri, vă spun doar o părere: Din ce am urmărit în ultimele luni, este o cacealma politică. Ieri, în primul rând, n-a câștigat nimeni. Absolut nimeni, în special românii, care nu au  viață mai bună începând de aseară. Era previzibilă căderea Guvernului“, a afirmat Liviu Dragnea.

El spune că primește multe telefoane de la foștii săi colegi din PSD care sunt nemulțumiți de faptul că actuala conducere a partidului nu face pași pentru preluarea puterii Executive, mergând pe varianta declarativă a alegerilor anticipate

„Propunerea de alegeri anticipate mi se pare de un cinism îngrozitor. Dar când depui o moțiune de cenzură este important să ai și pasul următor, adică să îți asumi guvernarea. Sunt foarte mulți din PSD care mă sună, și dintre parlamentari, care sunt nemulțumiți de această atitudine care nu are legătură cu tradiția PSD-ului: Ai dat jos un Guvern, du-te și cere guvernarea“, a mai spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel