Liviu Dragnea, despre dialogul cu Klaus Iohannis: "Nu ai cu cine. Nu înțelege"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liviu Dragnea a declarat că nu poate avea un dialog interinstituţional cu şeful statului, în condiţiile în care Klaus Iohannis "nu înţelege ce este dialogul".

"Ştiţi bine că am încercat, în 2016 am încercat, în 2018. Ajunsesem la un moment dat să mă certaţi, eram certat, am zis: domne', stau cu mâna asta...a început să mă doară mâna. Nu ai cu cine, acest om nu înţelege ce este dialogul. Omul are o atitudine din asta dictatorială, este un om rău, foarte rău, slab, dar foarte rău şi nu are niciun scrupul să facă orice în a-şi atinge scopul", a declarat Liviu Dragnea luni, la Antena 3.

Citeşte şi: Liviu Dragnea schimbă foaia. Nu mai vrea să mute ambasada României de la Tel Aviv la Ierusalim

Întrebat dacă a intuit la Klaus Iohannis o atitudine de genul celei pe care o reclamă înainte ca acesta să devină preşedinte, liderul PSD a spus: "Nu, cine intuia?".

Despre faptul că actualul şef al statului a fost propunerea PSD-PNL la funcţia de premier în 2009, Dragnea a afirmat: "Crin Antonescu l-a propus, l-a susţinut, primul care l-a executat pe Crin sau, mă rog, al doilea, nu ştiu, a fost domnul Klaus Iohannis". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel