Liviu Dragnea, despre CONDAMNAREA în dosarul „Referendum”: „De unde știu ăștia?”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderul PSD Liviu Dragnea a vorbit astăzi, într-un interviu acordat pentru DCNews, despre condamnarea din dosarul „Referendum” unde a primit sentința de doi ani de închisoare cu suspendare.

„Eu dac[ spun că merg și votez DA la referendum... pentru asta am luat condamnare. Aaa, apropo, stați că am aici, mi-am adus aminte: eu am fost condamnat la referendum pentru faptul că spunând oamenilor să meargă la vot aș fi putut determina militanții PSD să studieze listele electorale permanente care oricum sunt publice și prin asta ar fi putut afla datele personale ale celor trecuți pe liste și s-ar fi putut încălca legea privind protecția datelor personale. Deci, ca să terminăm cu minciuna lui Iohannis că a fost fraudă la referendum.

Și văd o adresă de la USR-PLUS care a ajuns... și asta mi-a trimis-o cineva de la fiul lui și s-a speriat. Domnule, de unde știu ăștia datele mele personale? De unde știu ăștia că eu am făcut 18 ani sau copilul meu a făcut 18 ani și trimite această adresă? Nu mai zic că sunt niște prostii în această adresă. Dar, pe acest lucru o să fie condamnat sau este dublu standard ca să zic așa?”, a declarat Liviu Dragnea pentru DCNews.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel