Liderul deputaților PSD, acuzații la adresa lui Rădulescu: „Înțelegem când se întâmplă o fentă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, îl acuză pe Cătălin Rădulescu, după ce acesta a lipsit de la ședința în care urma să se voteze moțiunea de cenzură, că „s-a speriat prea tare de o bronșită, dar până la a trăi pericolul de deces e o distanță foarte mare”.

„Dlui. Rădulescu îi place să se prezinte, să se erijeze într-un bărbat politic. S-a speriat prea tare, din punctul meu de vedere, de o bronșită. De aici până la a trăi pericolul de deces, pe care-l tot clamează, e o distanță mare. Nu suntem copii. Înțelegem atunci când se întâmplă o astfel de fentă”, spune Alfred Simonis.

El mai afirmă că Rădulescu i-a relatat că a fost contactat de liberali.

„Dl. Todor are o decizie a DSP pe numele de Tudor Adrian, nu Todor Adrian. Din punctul meu de vedere, nu avea nicio obligație juridică să respecte o decizie care nu îi era adresată - ori au greșit cei de la DSP, ori s-a greșit intenționat, nu știu motivul. Colegii au luat decizia de excludere”, mai explică Simonis.

Patru din cei cinci parlamentari PSD care au lipsit de la ședința Parlamentului în care urma să se dezbată și să se voteze moțiunea de cenzură au fost excluși din partid, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel