Lider PSD, atac suburban la Iohannis: "Un GHIOLBAN obsedat de putere"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Președintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a făcut acuzații grave la adresa președintelui , după ce Klaus Iohannis a respins, miercuri, propunerile pentru ministere. Nasra a afirmat că „nu mai avem președinte, ci un ghiolban obsedat de putere, care calcă în picioare Constituția". 

Horia Nasra a declarat, miercuri, că judecătorul clujean Dana Gîrbovan, propusă pentru Ministerul Justiției, nu merita să fie respinsă.

„Nu mai avem președinte, ci un ghiolban obsedat de putere care calcă în picioare Constituția. Respingerea propunerii privind numirea în funcția de ministru al Justiției este o mostră de iliberalism curat. Profesionistul și independentul judecător Dana Gîrbovan nu merita așa ceva", a spus Nasra, potrivit Mediafax.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile.

„Resping propunerea pentru ministrul justiției. Nu voi tolera să fie ignorat votul dat în 26 mai, când s-a blocat prin votul românilor programul PSD și ALDE de a destructura justiția, de a opri lupta anticorupție și de a baroniza total România. PSD și ALDE sunt vinovate pentru dezastrul actual, pentru politizarea instituțiilor și nu voi tolera propuneri care sunt total împotriva valorilor democratice în care cred majoritatea românilor și în care cred și eu", a afirmat Klaus Iohannis, într-o declarație de presă susținută, miercuri, la Palatul Cotroceni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel