Lăutar celebru, acuzat că a bătut un curier. Bărbatul nu a livrat la timp un pachet

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un celebru lăutar din Baia Mare este acuzat că ar fi agresat un şofer, care urma să livreze un colet, acasă la mama sa. Pentru că bărbatul ar fi ajuns mai târziu la bătrână, cântăreţul i-a spart geamurile de la maşină, l-a agresat şi apoi l-a urmărit cu maşina.

Şoferul urma să livreze coletul la mama cântăreţului, dar s-ar fi gândit să nu îl ducă la ora 7 dimineaţa. Gestul l-ar fi înfuriat pe lăutarul din Maramureş, care a devenit violent în momentul în care şoferul a ajuns cu pachetul la el acasă.  Bărbatul l-a bătut, l-a ameninţat că îl omoară şi i-a spart geamurile de la autoturism. După ce şoferul a reuşit să se urce în maşină şi să fugă s-a luat după el, urmărindu-l 15 kilometri. Pe drum, curierul a anunţat autorităţile şi a reuşit să scape de agresor abia când au ajuns în faţa Primăriei din localitatea Dumbrăviţa, acolo unde au intervenit poliţiştii. Cei doi se află la audieri.

"Am avut un colet la un domn din Berinţa şi m-a rugat domnul să îl las la mama lui. Eu nu am găsit-o la 7 dimineaţa pe femeie şi mi-au spus cei din jur că are vreo 82 de ani. Am hotărât că la 7 dimineaţa nu e ok să deranjezi o doamnă la 82 de ani aşa că am aşteptat până mai după masă să îi dau coletul. Numai că domnul, când l-am sunat şi am ajuns la el a sărit la bătaie. M-a călat pe picioare, mi-a după cap de câteva ori şi încerca să mă omoare", a declarat şoferul agresat, pentru Antena3. În prezent, cele două persoane sunt la audieri. Lăutarul din Baia Mare a mai avut atentecedente. În 2017, bărbatul a mai agresat o femeie, vânzătoarea unui magazin.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel