Germania. Un român a nenorocit pe viață un curier neamț. A trecut mașina peste el pentru că i-a cerut să nu mai cerșească

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român este judecat în Germania, după ce a trecut cu mașina peste un curier neamț care i-a atras atenția să nu mai cerșească. 

Sever R., un român în vârstă de 29 de ani este judecat de Tribunalul din Saarbrücken, fiind acuzat de tentativă de omor. El a dat cu mașina peste un bărbat și l-a neneorocit pe viață, scrie publicația Bild.

Incidentul s-a petrecut în august 2019, atunci când  victima, un curier de 49 de ani care livra pachete unei farmacii dintr-un centru comercial din Saarlouis, l-a rugat pe român să plece din parcarea în care cerea de pomană împreună cu soția sa și un cumnat, avertizându-l că altfel va suna la poliție.

Românul s-a enervat teribil și a dat cu mașina peste el

 

După un schimb de replici, situația părea să se fi calmat după ce românii au urcat la bordul unei mașini și se pregăteau să plece. La scurt timp însă, românul de 29 de ani, furios că neamțul îi fotografia, a ambalat motorul și cu viteză mare a dat peste victimă.

Bărbatul, tată a doi copii, nu a observat mașina venind spre el și nu a avut nicio reacție de a se feri. Potrivit procurorilor, a căzut secerat la pământ și a suferit un traumatism cranian sever și multiple fracturi.

El a stat trei săptămâni în spital iar apoi a necesita recuperare îndelungată. Curierul încă suferă de tulburări de vorbire și de mers și probabil nu va mai putea munci niciodată.

Cu toate acestea, cerșetorul român nu va primi o pedeapsă prea mare, după ce părțile au făcut o înțelegere judiciară. Judecătorul Andreas Lauer a promis că pedeapsa nu va depăși șase ani și jumătate de închisoare. În schimb, românul va trebui să plătească despăgubiri de 10.000 de euro ca parte a acordului dintre victimă și agresor, mai scrie sursa citată.

2. Cersetor r

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel