EXCLUSIV  Larisa Axinia, ARI Milano: "Badantele trebuie apreciate MAI MULT. Sunt femei cu povești de viață triste!"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Larisa Axinia, vicepreședintele Asociației Românilor din Italia – Milano, a vorbit în exclusivitate pentru Stiridiaspora despre problemele românilor din Italia. Ea s-a referit și la situația badantelor. 

Larisa Axinia a vorbit în exclusivitate pentru Stiridiaspora despre problemele românilor din Italia. În cadrul interviului, vicepreședintele Asociației Românilor din Italia – Milano, s-a referit și la situația badantelor, despre care spune că sunt femei cu povești de viață triste.

"Italienii vorbesc de rău despre români, dar în casă, părinții lor sau copii lor sunt îngrijiți de o româncă. Trist!

Printre participanții la evenimentele noastre, cred că cele mai multe sunt îngrijitoare, sunt femei care se simt singure, care și-au lăsat proprii copii, care trăiesc cu durerea că nu-și pot îngrijii proprii părinți, dar îngrijesc părinții altora. Sunt femei cu povești triste.

Sunt femei care în România poate au fost profesori sau medici și acum trebuie să îngrijească bătrâni sau copii sau pur și simplu trebuie să facă menajul într-o locuință a unui Italian. Ele sunt foarte patrioate, se implică, întreabă cum să ne ajute.

E apreciez foarte mult aceste îngrijitoare care se implică mult pentru binele țării noastre", a declarat la Larisa Axinia la interviurile Stiridiaspora.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel