Lansare candidatură Nicușor Dan. Oana Lovin și Codruța Cerva, SCANDAL de PROPORȚII: „Dacă ăia sunt proști voi de ce sunteți?” (VIDEO)

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
lansare_nicusor_dan
lansare_nicusor_dan

Nicușor Dan, candidatul Dreptei pentru Primăria Municipiului București, și-a început campania electorală în noaptea de joi spre vineri, la ora 00.00, în Piața Victoriei. La eveniment au participat premierul Ludovic Orban, președintele USR - Dan Barna, dar și ministrul Florin Cîțu.

Printre cei prezenţi s-au aflat şi Oana Lovin, cunoscută drept fata cu sparanghelul, Codruța Cerva și alți oameni au venit să-l ia la întrebări pe Nicușor Dan. ”Noaptea ca hoții!”, a strigat Oana Lovin către Nicușor Dan care a ales să-și lanseze candidatura noaptea.

”Câţi bani aţi cheltuit pe bannere? Ce părere aveţi de cei 200 de primari  PSD-işti luaţi sub aripa PNL? Dacă legea a fost făcută de PSD, voi ce de continuaţi? Dacă aia sunt proşti, voi de ce sunteţi proşti? Acum e bună ciuma roşie?  În ziua de azi a fi un cetăţean bun, un primar bun este o crimă.  Noi nu putem fi cetăţeni în această ţară. Guvernul nu are bani pentru că i-a cheltuit pe bannerele lui Nicuşor Dan.  Noi nu suntem #rezist! Ce aţi făcut în aceste luni? Zero transparenţă, realizări? Horeca închisă, agricultura distrusă. Bani de pensii şi de alocaţii ioc! Domnul Orban, vă apreciez pentru poziţia faţă de ciuma roşie şi că nu sunteţi de acord!”, a strigat Oana Lovin.

”Veți aduce circul foamei în România! Nenorociților, ați împrumutat țara cât nu au făcut-o alții în 30 ani! De măști nu ați avut bani, dar de afișe aveți! Domnule Nicușor Dan, câți bani ați dat pe bannere? Nu mi-ați răspuns. Afișe mari pentru oameni mărunți!”, a mai strigat Oana Lovin.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel