Lamborghini de 260.000 euro cu 300 km/h, în România. Cel care filmează minte că e în Germania (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un Lamborghini de 260.000 € a mers cu 300 km/h, în România, iar cel care filmează minte că e în Germania. Imaginile, publicate pe canalul unui vloger, au strâns sute de comentarii.

Bogdan Căpușan, un cunoscut colecționar de mașini de lux din Cluj, se filmează la volanul noii sale mașini, pe care o conduce pe drumurile din România, cu o viteză de până la 300 km/h. "300 KM/H cu Lamborghini URUS *PRIN GERMANIA*" se numește această filmare publicată pe data de 9 iunie, pe canalul de YouTube al vloggerului Alex Montrey.

Căpușan gonește cu mașina pe o autostradă în România, din imagini cel mai probabil fiind vorba despre A3, tronsonul care trece prin Voluntari lângă București, unde limita de viteză este de 130 km/h, dar și în localitate, unde vorbim de o limită de 50 km/h. Băieții comentează cum atunci când apasă pedala de accelerație și kilometrajul sare de 200 km/h, sunt împinși în scaune, într-o secundă.

„M-a oprit poliția, fără să fac nimic (…) eram chiar aici în București și m-a oprit doar să se uite la mașină”, spune Căpușan în filmare. La un moment dat, acesta intră într-o curbă unde există un indicator care limitează viteza la 60 km/h, cu 72 km/h, ajungând în scurt timp la peste 100 km/h.

Prin parbriz se vede limita de viteză: 60 km/h Când kilometrajul din bord arată o viteză care încalcă toate regulile de circulație din România, pe bord apare steagul Germaniei și acoperă numărul de km afișat, scrie Libertatea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel