Lacrimile lui Lazăr după revocare nu au lăsat Diaspora indiferentă. Mesaj manifest al românilor

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Mesaje de încurajare venite din Diaspora pentru Augustin Lazăr, după ce acesta a terminat conferința de presă de aseară cu lacrimi în ochi.

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a susținut, miercuri seară, o declaraţie de presă în care a vorbit despre revocarea sa. Finalul dicursului l-a prins pe Lazăr cu lacrimi în ochi şi vocea tremurândă, spunând că este emoţionat.

"Vă rog să-mi scuzaţi starea emoţională, dar nu mi-e indiferent la ceea ce vă spun eu în acest moment şi mă simt într-un moment special nu numai al carierei mele, ci într-un moment special al României. Iar făclia despre care cineva a susţinut în deşert că nu este tocmai aşa cum trebuie o să aibă surpriza să o vadă circulând de la vechea generaţie la noua generaţie şi vom avea mereu magistraţi independenţi ca stare de spirit, nu trebuie să fie tot aceiaşi, că mandatele uzează, dar vor transmite făclia demnităţii şi independenţei magistraturii spre generaţiile următoare. Şi aşa să ne ajute Dumnezeu, precum am jurat noi când am intrat în magistratură", a spus Augustin Lazăr, cu lacrimi în ochi, la finalul declaraţiei de presă.

Mesajul acestuia nu a rămas fără ecou, mai mulți români, atât din țară, cât și din străinătate, postând pe rețelele de socializare mesaje de susținere.

"Mâine, 25 octombrie, este ziua domnului Augustin Lazăr, procurorul general al României, pentru care am o profundă stimă, mult respect și considerație. Dacă aș fi fost în România, i-aș fi făcut o vizită pentru a-mi exprima susținerea și recunostința față de devotamentul și profesionalismul Domniei Sale. Rog pe cine va avea ocazia să-l întâlnească să îi transmită și urările mele de bine, realizări în activitatea pe care deja o desfășoară. La mulți ani, Domnule Augustin Lazăr!", este mesajul transmis pe Facebook de Silvia Dumitrache, Asociația Femeilor Românce din Italia.

Oameni au mai postat mesaje precum: "Respect!", "Jos Mafia" sau "Mafia PSD și-a atins scopurile meschine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel