LACRIMI în Cluj. Mama și copilul de 8 ani care au murit în Grecia au fost înmormântați

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Femeia și copilul de 8 ani care au murit în urma furtunii din Halkidiki, Grecia, au fost înmormântați, marți, în Cimitirul Central din Cluj-Napoca. Slujba a fost oficiată de mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț. 

Trupurile neînsuflețite ale celor doi români morți în timpul furtunii din Halkidiki, o femeie și un băiat de 8 ani, au fost aduse, luni, din Grecia la Cluj-Napoca, iar marți a avut loc slujba de înmormântare în Cimitirul Central.

Slujba religioasă, la care au sistat zeci de persoane, a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț.

Femeia şi copilul ei de opt ani au murit în timpul furtunii din Halkidiki, unde familia se afla în vacanță, în urma prăbuşirii acoperişului unui restaurant. Soțul femeii a fost rănit şi a fost internat, inițial, într-un spital din Grecia, de unde a fost adus cu o ambulanță privată la Cluj, potrivit Mediafax.

Bărbatul a fost consultat de medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe și de cei de la Clinica de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca și a fost externat. El va urma tratament la domiciliu, au anunțat reprezentanții spitalului. Potrivit acestora, bărbatul prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism la coloană lombară şi mai multe escoriaţii şi plăgi.

Cel puţin şapte persoane, inclusiv şase turişti au murit, iar alte 100 au fost rănite în urma unei furtuni violente care a afectat săptămâna trecută nordul Greciei, potrivit autorităţilor locale, relatează site-ul agenţiei Reuters.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel