La un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui: Turmă de porci, spulberată de mașini

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
La un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui Turmă de porci, spulberată de mașini
La un pas de tragedie pe Autostrada Soarelui Turmă de porci, spulberată de mașini

A fost cât pe ce să se producă o tragedie pe Autostrada Soarelui: doi șoferi au intrat cu mașinile, seara, într-o turmă de porci.

Șapte porci au fost omorâți, iar mașinile au fost grav avariate. Oamenii implicați nu au fost răniți, însă vor să ceară despăgubiri de la Compania de drumuri, pentru reparații.

 

„Porcii erau foarte murdari, aveau culoarea asfaltului, nu-i deosebeai”

 

Nenorocirea s-a produs la ora 21:00, pe întuneric, la kilometrul 50 al Autostrăzii Soarelui pe sensul de mers Constanța - București.

„M-a depășit o mașină mai mare, un SUV. Nu s-a depărtat de mine mai mult de 30 de metri și a luat în plin 4 sau 5 porci domestici. Eu am apucat să frânez, dar am lovit doi unul frontal și unul lateral. Între 8 și 10 au fost. Porcii erau foarte murdari, veneau de pe câmp aveau culoarea asfaltului, nu-i deosebeai, traversau perpendicular”, spune Ovidiu Ștefanov, șofer, potrivit Știrile PRO TV.

Imediat la fața locului a sosit și un echipaj al Poliției Lehliu. Alături de șoferi, polițiștii au cărat cadavrele animalelor de pe șosea.

„Am asistat la un carnagiu, erau împrăștiați pe o distanță de 100 de metri. Am ajutat poliția să-i tragem, că erau depășiți numeric. Era mare pericol dacă cineva venea și încerca să ocolească un leș, și trăgea de volan, se putea petrece o nenorocire”, mai spune Ovidiu, conform sursei citate.

 

Cei doi șoferi și-au luat mașinile pe platformă

 

Șoferii implicați în accident și poltistii s-au întors a doua zi pe lumina să cerceteze zona. Gardul de protecție din plasă era distrus pe o distanță de câteva sute de metri.

Cei doi șoferi și-au luat mașinile pe platformă de la locul accidentului și cer recuperarea daunelor de la administratorul drumului. Reprezentanții CNAIR nu au comentat situația până la această oră. Polițiștii îl caută și pe proprietarul porcilor care poate fi și el tras la răspundere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel