La un pas de tragedie în Bacău: O maşină rămasă pe calea ferată în urma unui accident rutier, lovită de un tren personal

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

O maşină rămasă pe calea ferată în urma unui accident rutier a fost lovită de un tren de persoane care circula pe ruta Miercurea Ciuc - Mărăşeşti, a informat ISU Bacău.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu, a declarat că accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, în cartierul Plopu din oraşul Dărmăneşti.

Persoanele din autoturism s-au autoevacuat după accidentul rutier, până la momentul în care trenul a lovit maşina.

În urma impactului între tren şi autoturism, cei 10 călători din tren nu au suferit răni.

"Trenul nu a deraiat. Autoturismul a rămas suspendat pe o balustradă. Circulaţia feroviară a fost întreruptă. În jurul orei 23,00, autoturismul a fost degajat, iar în jurul orei 23,45 traficul feroviar a fost reluat", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul rutier.

În urmă cu mai bine de două săptămâni s-a petrecut un accident mortal în care a fost implicat un tren. 

Un român, care traversa calea ferată pe jos, lovit mortal de un tren 

 

Un bărbat care traversa calea ferată pe jos a fost lovit mortal de un tren, în noaptea de luni spre marţi, în zona localităţii Conop, județul Arad. Poliţiştii vor stabili dacă a fost vorba despre un accident sau o sinucidere.

Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Arad a fost sesizat că o persoană este decedată pe calea ferată, un echipaj deplasându-se pentru cercetări şi identificarea victimei.

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 64 de ani, din Odvoş, care ar fi fost accidentat mortal de locomotiva unui tren. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii nu exclud nici varianta unei sinucideri, urmând să discute cu familia şi apropiaţi ai victimei pentru a ajunge la o concluzie. 

Un alt accident feroviar s-a produs, pe 20 noiembrie, în județul Suceava. Atunci, în evenimentul rutier, au fost implicate două femei, care au fost rănite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel