Klaus Iohannis se vede cu liberalii la Vila Lac 3. Liderii prezenţi la întrevedere

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Preşedintele Klaus Iohannis va avea o întrevederea, marţi, de la ora 17.00, la Vila Lac 3, cu liderii PNL, discuţiile vizând alegerile prezidenţiale au declarat surse liberale pentru Mediafax.

La întâlnire vor participa Ludovic Orban, Vasile Blaga, posibil şi Rareş Bogdan.

Ludovic Orban, Vasile Blaga, Dan Motreanu, Raluca Turcan, Florin Cîţu, Iulian Dumitrescu, Cristian Buşoi, Marian Petrache şi posibil Rareş Bogdan ar fi printre liberalii care se vor vedea, marţi, cu şeful statului la vila de protocol, au precizat sursele citate.

Întrevederea se va axa pe strategia la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an, în contextul în care Klaus Iohannis a anunţat în iunie 2018 că va candida pentru un al doilea mandat la Cotroceni, iar PNL a decis susţinerea candidaturii şefului statului.

Nu este prima întrunire a lui Klaus Iohannis cu liberalii. Aceştia s-au mai văzut de-a lungul anului cu preşedintele României pentru a discuta despre prezidenţiale, cât şi anterior campaniei pentru europarlamentare, în vederea unei strategii comune la referendumul pe justiţie care a avut loc odata că scrutinul pentru PE, pe 26 mai.

USR şi PSD sunt şi ele în procesul de stabilire a candidaţilor proprii la prezidenţiale.

Preşedintele USR Dan Barna a declarat, pentru Mediafax, că este posibil ca la finalul acestei săptămâni sau în maxim o săptămână şi jumătate Alianţa 2020 USR-PLUS să anunţe candidatul la alegerile prezidenţiale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel