Klaus Iohannis: "Să vedeţi ce SURPRIZĂ am avut aseară! MARE lucru!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Preşedintele Klaus Iohannis a ţinut un discurs la Galaţi.

"Deja am reuşit să înlăturăm, prin moţiune de cenzură, un guvern pesedist eşuat, condus de contracandidata mea, un reigm eşuat al regimului de tristă amintire, Dragnea-Dăncilă. Şi am reuşit apoui să instalăm apoi un guvern liberal, cu Ludovic Orban. Vom continua în forţă.

Dacă ne mişcăm bine, avem şansa nemaiîntâlnită până acum, ca la sfârşitul acestui an să avem un preşedinte care vine din partea PNL, eu, subsemnatul, şi un guvern liberal. Este fantastic!

Să vedeţi ce surpriză am avut aseară! Aseară am fost la Zagreb. Am fost invitat la întâlnirea şefilor de stat şi de guvern, care s-a desfăşuurat în marja Congresului PPE.

Primul discurs, al doilea şi al treilea au fost, în esenţă, despre România şi despre noi! Mare lucru! Vă spun, este mare lucru! A fost o surpiză foarte, foarte plăcută pentru mine! Cu această ocazie, pot să vă spun, m-am simţit mândru că sunt preşedintele României şi, în continuare, vă voi reprezenta cu mândrie!

PSD trebuie îndepărtat de la butoane pentru ani buni! Abia atunci vom reuşi să facem România să funcţioneze ca o ţară normală. Nu ne dorim luna de pe cer, dar tot românul are dreptul la o viaţă normală, la o ţară normală, la şcoli pentru copii, spitale, drumuri. Haideţi să obţinem un vot atâta de clar, încât PSD-ul să fie trimis în opoziţie pentru ani buni, ca să putem să refacem noi România până când devine România normală!

Sunt oameni care îmi spun, domn' preşedinte, mai lăsaţi cu PSD-ul că nu e chiar aşa de rău ca pe vremea lui Drangea. Asta este o mare capcană. Chiar dacă unora sau altora li se pare că PSD nu mai e atât de rău. De multe ori PSD-ul a schimbat feţele, dar niciodată năravul. De aceea PSD trebuie să meargă pentru mai mulţi ani în opoziţie!

Şi pentru acest lucru, dragii, mei, este nevoie să mergem la vot. Şi pentru acest lucru este nevoie să obţinem un vot atâta de clar, încât nu îşi mai pune nimeni problema dacă PSD revine sau nu. În acest timp, să punem ţara pe picioare, să reparăm ţara, să o facem normală. Şi pentru asta, repet, este extrem, extrem de important, duminică, pe 24 noiembire, să mergem să votăm.

Şi ca să înţeleagă toată lumea care se uită la noi, pe cine votaţi? Atunci, dragii mei, la vot!", a spus preşedintele Klaus Iohannis, la Galaţi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel