Klaus Iohannis pune PSD la COLŢ: "Păi, nu ţi-ar fi RUŞINE? Vom avea, de săptămâna viitoare, un alt guvern"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Preşedintele Klaus Iohannis a lovit dur guvernarea PSD după ce a fost acuzat că a întârziat examenul de rezidenţiat la medicină din cauză că nu a desemnat un ministru la Educaţie. Şeful statului le-a bătut obrazul pentru întârzierea cu care a fost de fapt organizat examenul.

"Am tot auzit de acest mare spital regional de la Iaşi, am întrebat: E gata? Nu, nici măcar nu e început. O adevărată bătaie de joc la adresa românilor, o adevărată bătaie de joc pe care şi-a permis-o PSD-ul şi îşi permite în continuare.

Auziţi, zice doamna Dăncilă că nu se poate ţine rezidenţiatul tinerilor medici, apropo de spitale, fiind că nu avem ministru al Educaţiei.

Păi, dragii mei, acum se organizează examenul de rezidenţiatul? Când trebuia să fie în noiembrie, te apuci de un examen naţional extrem de important, în octombrie? Păi, nu ţi-ar fi ruşine, PSD? Acest lucru trebuia să fie gata rezolvat, afişat, comunicat cel târziu în martie. Cel puţin cu jumătate de an înainte să ştie tinerii absolvenţi să ştie ce au de făcut.

O veste bună pentru tinerii medici: Nici nu este nevoie de un ministru al Educaţiei PSD, fiind că vom avea, de săptămâna viitoare, un alt guvern. Moţiunea de cenzură este în procedură şi vă spun cu toată seriozitatea: Pregătiţi-vă pentru guvernare!", au fost o parte din declaraţiile făcute de şeful statului, la Iaşi.

-ştire în curs de actualizare-

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel