UPDATE. Klaus Iohannis, baie de mulțime în Piața Universității: PSD a atacat românii pașnici. Trebuie să vedem cine a dat comanda politică

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis a decis să marcheze ziua de 10 august într-un mod interesant. Președintele este prezent în Piața Universității, la demararea campaniei de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale.

Președintele Klaus Iohannis a făcut baie de mulțime în Piața Universității, unde a socializat cu voluntarii care vor merge în țară să strângă semnături, dar și cu bucureștenii care au venit să-l întâlnească. Iohannis marchează astfel demararea campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii sale la alegerile prezidențiale din această toamnă, potrivit Administrației Prezidențiale.

10 august nu este o zi oarecarea, ci una extrem de importantă pentru lupta împotriva corupției și a practicilor PSD, dar și pentru parcursul european. Nu întâmplător, președintele Iohannis a ales această dată pentru a fi prezent în piață.

Klaus Iohannis le-a mulțumit voluntarilor pentru munca lor. El a declarat că este bucuros că au început cu dreptul această campanie.

"Am nevoie de acest semnal din partea românilor. Eu vreau să continuăm împreună. Subliniez împreună. PSD a dus Romania în prag de eșec. Trebuie să reconstruim aproape tot. Știu cum trebuie să facem", a spus președintele Iohannis. 

Președintele a vorbit din nou despre alegerile anticipate, posibile după cele prezidențile.

Klaus Iohannis a făcut unele dintre cele mai dure declarații în ceea ce privește 10 august.

"Acum un an de zile s-a întâmplat ceva. A început foarte frumos, dupa aceea am intrat într-una din marile tragedii postedembriste. PSD a atacat românii pașnici. Trebuie să vedem cine a dat comanda politică", a mai spus președintele.

Partidul Național Liberal a început la ora 11.00, în Piața Universității, campania de strângere de semnături, în prezența întregii conduceri a partidului, printre care Ludovic Orban, Rareș Bogdan, Robert Sigartău.

Ludovic Orban și Rareș Bogdan au ajuns deja în Piața Vitoriei unde au susținut declarații de presă.

Stire in curs de actualizare

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel