Klaus Iohannis, mesaj IMPORTANT înaintea PARADEI de 1 decembrie!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Președintele României a decorat, la Palatul Cotroceni, mai multe personalități cu prilejul Zilei Naționale a României. Acestea sunt medici, oameni de cultură și profesori.


"Sănătatea, educația şi cultura reprezintă pilonii unei societăți puternice, prospere. În arhitectura unei națiuni, sănătatea şi educația constituie surse ale bunăstării, iar cultura este cea care ne definește, semnificând însăși identitatea noastră națională, valorile noastre comune, transmise cu înțelepciune din generație în generație", a declarat președintele.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat și că săptămâna viitoare va prezenta rezultatele preliminare ale proiectului privind educația și vor fi lansate în dezbatere publică. Șeful statului a declarat că speră ca universitățile și instituțiile dedicate cercetării și inovării să rămână și pe mai departe parteneri foarte implicați.


"Fie că este vorba despre profesioniști din domeniul medical şi cultural ori despre universități cu tradiție, atributul comun este acela al profesionalismului în activitatea pe care o desfășurați.

Sunteți modele de responsabilitate, dăruire şi promovare a artei şi frumosului, adevărate repere pentru generațiile prezente, dar şi pentru cele viitoare", a mai spus șeful statului.

Președintele Iohannis va fi prezent sâmbătă la manifestările dedicate zilei naționale a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel