Klaus Iohannis, MESAJ de ULTIMĂ ORĂ: „Acțiunile lui Dăncilă generează grave blocaje!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis a transmis în urmă cu scurt timp un mesaj în care a criticat „acțiunile premierului” care „generează grave blocaje cu consecințe negative pentru români”, ultimul exemplu fiind amânarea examenului de rezidențiat.

„Acțiunile premierului generează grave blocaje cu consecințe negative pentru români, ultimul exemplu fiind amânarea examenului de rezidențiat. Dacă ar fi acționat cu bună-credință, premierul Dăncilă ar fi trebuit, așa cum i-am cerut, să obțină în Parlament validarea pentru noul său Guvern și astfel ar fi fost numit un titular la Educație.

În schimb, prim-ministrul îmi cere să încalc Legea fundamentală, forțând instituirea unui al doilea interimat succesiv la Ministerul Educației Naționale. Lipsa de respect faţă de absolvenţii de medicină și față de profesia medicală în general, faţă de pacient şi faţă de oameni este o caracteristică a Guvernului PSD. Amânarea examenului de rezidențiat este o dovadă în plus a eșecului PSD. România are nevoie urgent de un nou guvern responsabil”, a scris Klaus Iohannis pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel