Klaus Iohannis, LOVITURĂ cruntă pentru PSD: Am semnat DECRETUL. Mișcare SURPRINZĂTOARE

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Klaus Iohannis a decis să respingă propunerea PSD-ALDE pentru preluarea șefiei Armatei Române. Președintele României a anunțat și o decizie surpriză pe care a luat-o imediat după încheierea ședinței CSAT. 

"A existat un singur punct la ședința CSAT. Această propunere făcută de ministrul Apărării nu respectă rigorile legii, în consecință, CSAT nu a aprobat solicitarea ministrului Apărării. Este o situație neplăcută, care arată că PSD nu este capabil să gestioneze problemele mari ale țării. În situația în care am ajuns, nu există o propunere viabilă care să poată prelua șefia Armatei. Mandatul domnului Ciucă se termină pe 31 decembrie. România nu poate să rămână fără șef al Armatei. Această situație generată de incompetența PSD trebuie rezolvată. Am luat decizia de a rezolva singur această situație și am semnat și trimis spre publicare în Monitorul Oficial decretul prin care se prelungește mandatul pentru șef al Armatei pentru generalul Ciucă," a declarat în urmă cu scurt timp președintele Klaus Iohannis. 

Reamintim că PSD nu ar fi dorit prelungirea mandatului lui Nicolae Ciucă, șeful Statului Major al Apărării, ci înlocuirea lui. Mai multe voci susțineau că social-democrații și-ar fi dorit pe această poziție un om pe care să-l poată controla. 

Citește și SCANDAL după CSAT. Ministrul Apărării: Iohannis nu ARE AVIZ pentru DECRET

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel