Iohannis îi răspunde lui Dragnea: Omul și-a luat o pălărie prea mare, nu face față. Are o OBSESIE

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

 Klaus Iohannis a comentat de la Bruxelles declarațiile lui Dragnea, spunând că acesta și-a luat o pălărie prea mare și nu mai face față responsabilităților. 

Președintele Iohannis a declarat că nu este implicat în condamnarea lui Dragnea, așa cum a acesta a afirmat într-o emisiune tv.

”Nu sunt implicat și apucături dictatoriale nu am avut niciodată, nu îmi propun să am. Nu l-am ascultat, dar am citit anumite știri. E îngrijorător. Este între timp, mai mult decât evident, că omul și-a luat o pălărie prea mare, nu face față. Cu această pălărie prea mare, lui Dragnea i s-au terminat argumentele politice și începe cu atacurile personale, la familie. E o abordare inadecvată și îngrijorătoare. Acest om conduce cel mai mare partid și conduce prin interpuși guvernul”, a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat ce părere are despre amenințările lui Dragnea cu suspendarea, Iohannis a spus că are un singur cuvânt: ”Obsesie!”

Liviu Dragnea l-a acuzat pe Klaus Iohannis că ar fi comandat condamnarea lui.

”Părerea mea este că președintele este implicat direct în condamnarea mea. Vorbim de a doua condamnare pe care o primesc fără probe și sunt nevinovat”, a declarat Liviu Dragnea, la o emisiune TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel