Iohannis îi răspunde lui Dragnea: Omul și-a luat o pălărie prea mare, nu face față. Are o OBSESIE

 Klaus Iohannis a comentat de la Bruxelles declarațiile lui Dragnea, spunând că acesta și-a luat o pălărie prea mare și nu mai face față responsabilităților. 

Președintele Iohannis a declarat că nu este implicat în condamnarea lui Dragnea, așa cum a acesta a afirmat într-o emisiune tv.

”Nu sunt implicat și apucături dictatoriale nu am avut niciodată, nu îmi propun să am. Nu l-am ascultat, dar am citit anumite știri. E îngrijorător. Este între timp, mai mult decât evident, că omul și-a luat o pălărie prea mare, nu face față. Cu această pălărie prea mare, lui Dragnea i s-au terminat argumentele politice și începe cu atacurile personale, la familie. E o abordare inadecvată și îngrijorătoare. Acest om conduce cel mai mare partid și conduce prin interpuși guvernul”, a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat ce părere are despre amenințările lui Dragnea cu suspendarea, Iohannis a spus că are un singur cuvânt: ”Obsesie!”

Liviu Dragnea l-a acuzat pe Klaus Iohannis că ar fi comandat condamnarea lui.

”Părerea mea este că președintele este implicat direct în condamnarea mea. Vorbim de a doua condamnare pe care o primesc fără probe și sunt nevinovat”, a declarat Liviu Dragnea, la o emisiune TV.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 iul 2018, 07:33 in Știri
Horoscop, luni, 16 iulie 2018

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.13