Klaus Iohannis față-n față cu Dăncilă. Mesajul transmis: Sper că...

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Klaus Iohannis a avut o confruntare față-n față cu premierul Viorica Dăncilă și cu ceilalți miniștri, în această dimineață. 

Miniștrii au fost prezenți astăzi la Cotroceni, iar Klaus Iohannis s-a aflat față în față cu premierul Viorica Dăncilă cu care s-a salutat. 

După atacuri reciproce, Klaus Iohannis a avut ocazia să transmită miniștrilor un mesaj filmat în direct de presa prezentă pentru ceremonia de depunere a jurământului noului ministru delegat pentru Afaceri Europene. 

"Bună ziua. Vă doresc mult succes. Sper la o pregătire rezonabilă pentru președinția Consiliului Uniunii Europene, încă se poate," le-a transmis Klaus Iohannis miniștrilor care s-au aflat la depunerea jurământului noului lor coleg George Ciamba, proaspăt numit în funcția de ministru delegat pentru Afaceri Europene. 

Reamintim că în ultimele două zile președintele Klaus Iohannis a transmis în mod repetat faptul că Guvernul României nu este pregătit să preia președinția Consiliului Uniunii Europene. De asemenea, Klaus Iohannis a spus că guvernul "Dragnea-Dăncilă" este un accident al democrației. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel