Klaus Iohannis: "Este o reuşită pentru Kovesi şi pentru România"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Bruxelles, că a avut o întâlnire cu președintele Franței, Emmanuel Macron, căruia i-a mulțumit pentru implicarea în desemnarea Laurei Codruța Kovesi la conducerea Parchetului European. ”Este o reușită pentru Kovesi și pentru România”, a mai spus el.

”Este foarte importantă (desemnarea - n.r.). Este o reuşită care este evident şi pentru doamna Kovesi semnificativă, dar este şi pentru România semnificativă. Un procuror din România este şef peste noua instituţie europeană. Acum avem o persoană care conduce o instituţie europeană”, a afirmat Klaus Iohannis la Bruxelles, citat de Mediafax.

El a mai spus că a avut o întrevedere cu președintele Franței, Emmanuel Macron, căruia i-a mulțumit pentru implicarea în desemnarea Laurei Codruța Kovesi la conducerea Parchetului European.

”Cu preşedintele francez, Macron, am avut o discuţie foarte bună. Am ţinut să-i mulţumesc pentru implicarea deosebită şi de succes în procedura de desemnare şi alegere a procurorului european, doamna Kovesi”, a adăugat șeful statului.

Klaus Iohannis a menționat că nu a avut o întâlnire cu Laura Codruța Kovesi la Bruxelles.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel