Klaus Iohannis: „Epidemia este între noi. După 15 mai să nu dăm cu piciorul la ce am realizat în ultimele 2 luni“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Preşedintele Klaus Iohannis se află  sâmbătă, într-o vizită la Unitatea de suport medical COVID-19 din Târgu Mureş. La finalul vizitei, șeful statului a transmis un nou mesaj românilor.


Președintele Iohannis a ținut să atragă atenția că „epidemia este încă între noi“ și că data de 15 mai, când în România va expira starea de urgență este doar „un termen administrativ“. El a recomandat tuturor românilor să continue măsurile de precauție pentru că nu este cazul „să dăm cu piciorul la ce am realizat, cu mari sacrificii, în ultimele 2 luni“.

Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, în vizită la spitalul suport COVID din Târgu Mureș. La finalul vizitei, șeful statului a făcut o declarație de presă.

„Din păcate, epidemia e între noi. Avem și azi peste 300, 320 de cazuri noi și vreau să atrag atenția asupra unui lucru: peste o sătpămână expiră starea de urgență. Asta nu înseamnă că epidemia s-a încheiat. Trebuie să avem grijă. Trebuie să păstrăm distanța, să purtăm mască. 15 mai e doar un termen administrativ când se termină starea de urgență, dar, din păcate epidemia nu se arată în retragere. (...) Trebuie să avem mare grijă ca să nu dăm cu piciorul la tot ce am realizat în ultimele două luni”, a spus Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel