Klaus Iohannis: "Da, fac campanie pentru România. PSD a risipit banii pe pomeni"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Klaus Iohannis răspunde acuzaţiilor din partea coaliţiei de guvernare că politizează referendumul şi că se află în campanie electorală. De asemenea, şeful statului e precizat că acest referendum este doar începutul şi face un apel la cetăţeni.

"Referendumul, dragii mei, este începutul unui proces mai amplu, un proces care începe acum, cu alegerile europarlamentare, continuă la toamnă, cu alegerile prezidențiale, continuă la primăvară, cu alegerile locale, și, în final, la sfârșitul anului viitor, cu alegerile parlamentare. Tot acest proces, tot acest vot, trebuie privit în ansamblul său", a declarat preşedintele, la Cotroceni.

 

Klaus Iohannis: "Da, fac campanie pentru România"

 

Klaus Iohannis le-a răspuns, totodată, celor care l-au acuzat în nenumărate rânduri că se foloseşte de acest referendum pentru a-şi face campanie.

"Am fost acuzat că politizez acest referendum. Nu, PSD politizează acest referendum, prin abuzurile pe care le face, prin asaltul continuu asupra justiției de când au ajuns la guvernare. Asta este, dragii mei, adevărata politizare și acest referendum este și despre PSD. Cine merge la vot poate să dea o lecție pesediștilor.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, PRIMELE declaraţii după anunţarea întrebărilor pentru referendum

Voi fi acuzat că fac campanie, dar este normal. Este normal să fac campanie pentru România, nu pentru altceva! Eu de când sunt Președinte mă implic pentru România și asta vreau și pentru asta, da, voi face campanie! Și pentru referendum, și pentru prezidențiale, dar mai ales pentru o Românie europeană, o Românie justă, o Românie dreaptă, o Românie așa cum și-o doresc românii, nu așa cum și-o doresc pesediștii", a mai spus preşedintele României.

 

Klaus Iohannis: "Au risipit banii pe pomeni electorale. Cetăţenii trebuie să le dea o lecţie"

 

"Au risipit banii pe pomeni electorale, au ignorat nevoile românilor. Au nevoie să le dați o lecție, iar această lecție se va da, în prima etapă, cu referendumul din 26 mai. S-au adoptat, în acești doi ani și jumătate, nenumărate decizii greșite, nenumărate abordări greșite din partea PSD. Au luptat împotriva justiției, împotriva opoziției, împotriva multinaționalelor, împotriva Europei.

Citeşte şi: Iohannis, mesaj de ULTIMA ORĂ către români: "Pe 26 mai, NU CONTEAZĂ ce vrea PSD ci ceea ce vreți voi"

Eu, Președintele României, voi face campanie împotriva acestor abuzuri! Dragi români, vă aștept la referendum! Dragii mei, vă doresc sărbători fericite!", a conchis preşedintele Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel