Klaus Iohannis: „Condamn aceste manifestări violente foarte vizibile“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Klaus Iohannis a avut o serie de declaraţii de presă după şedinţa avută marţi, la Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri. El a ținut să mulțumească autorităților pentru intervențiile la scandalurile iscate în unele comunități.

Președintele a mulțumit autorităților și persoanlului medical, dar a ținut să mulţumească şi autorităţilor, mai ales pentru felul în cre au gestionat numeroasele scandaluri iscate la finalul săptămânii în mai multe comunități din Hunedoara, Săcele (Brașv), Rahova sau Ialomița.

„În acest context general foarte bun, au fost câteva chestiuni cu iz clar negativ. Condamn cu fermitate acele manifestări violente puţine, dar foarte vizibile. Au fost, din păcate,  oameni care n-au înţeles despre ce e vorba, care nu au înțeles că trebuie să respecte normele. În aceste chestiuni trebuie să laud iarăși autoritățile, în special Poliția și Jandarmeria, care au intervenit la timp și ferm. Nu putem tolera astfel de manifestări violente, astfel de încălcări ale normelor, în condițiile în care această pandemie creează probleme pentru noi toți, nu numai pentru unii", a adăugat șeful statului.

Citește și: Bătaie cu furci și topoare în Săcele, județul Brașov. A intrat cu mașina în rivali, după care a fost bătut cu bestialitate

„Este foarte clar, în condițiile în care majoritatea românilor au respectat foarte bine toate normele, acolo unde nu se respectă trebuie intervenit prompt, ferm, clar și așa se va întâmpla și în continuare", a încheiat Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel