Jurnalista Dana Dobre a murit: „O mare sfârșeală mi-a închis ochii, mi-a descătușat sufletul și mi-a liniștit definitiv durerea“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Jurnalista românca Dana Dobre s-a stins din viață duminică, la vârsta de 56 de ani, după o luptă cruntă cu un cancer pulmonar nemilos.

Anunţul morţii jurnalistei a fost făcut pe Facebook, de o prietenă şi fostă colegă, Georgia Radu: „Dana Dobre nu mai e. Deja mi-e atât de dor de ea... Și mă doare sufletul că n-am apucat s-o mai văd", a scris fosta ei colegă.

În continuare această a postat mesajul lăsat de Dana Dobre prietenilor şi scris de această înainte să moară.

„Dragilor,

Textul asta l-am scris cu speranța că nu va fi nevoie de el prea curând. Însă, așa o mare sfârșeală s-a abătut peste mine, încât mi-a închis ochii, mi-a descătușat sufletul și mi-a liniștit definitiv durerea. Va las aici zâmbete și mulțumiri pentru întâlnirea cu fiecare dintre voi. Am fost o norocoasă, pentru că am întâlnit doar oameni minunați, care m-au purtat cu drag în suflet, în amintiri.

Nu știu dacă acolo unde voi ajunge va fi departe tare de lumea din care am plecat, dacă va există dor, dar cred cu tărie că vor există chipuri și energii pe care le voi purta cu mine. Pentru ultima dată, mă înclin în față voastră și va mulțumesc fiecăruia în parte pentru întâlnirea noastră vremelnică, dar memorabilă“, a scris Dana Dobre înainte să moară.

Dana Dobre a lucrat la România Liberă și suferea de cancer la plămâni. Jurnalista a trecut printr-un adevărat chin în ultimele luni pentru că sistemul de sănătate a picat de nenumărate ori și nu a putut beneficia de rețeta compensată din partea medicului curant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel