Jurnaliștii Digi 24 S-AU ASCUNS de Tăriceanu. Dezvăluire FABULOASĂ

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a povestit în direct cum l-a evitat pe Călin Popescu Tăriceanu pe holurile televiziunii Digi 24, ascunzându-se în cabina de machiaj, acolo unde mai erau alți doi jurnaliști.

Prezent în ediția de joi a emisiunii "Jurnalul de Seară" de la Digi 24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a povestit un episod fabulos petrecut cu numai câteva minute înainte să intre în emisiune.

Înainte sa, în platou s-a aflat președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu. Pentru a nu da ochii cu "marele om în stat", jurnalistul s-a ascuns în cabina de machiaj, alături de alți doi jurnaliști de la DigiSport.

"Pe hol am văzut că dumnealui evoluează în această seară alături de dumneavoastră. Întrucât nu doresc să mă intersectez vreodată cu fizicul domniei sale, m-am dus la machiaj unde mi se împrospătează frumusețea, după care am cerut permisiunea fetelor să rămân acolo. M-am ascuns într-un colț uitându-mă la televizor, cu ce ne mai fecundează mințile domnul Tăriceanu, așteptând să plece ca să vin și eu aici.

Știți ce s-a întâmplat?

Pe rând, au mai venit doi jurnaliști de la DigiSport. S-au refugiat în machiaj, cu mine acolo. Când ne-am dat seama că toți 3 aveam același scop, să nu-l întâlnim pe marele om de stat, vă dați seama cam cum am râs toți trei, aproape cu sughițuri. Domnul Tăriceanu creează iată comedie", a povestit Cristian Tudor Popescu.

Călin Popescu Tăriceanu a fost invitat în aceeași emisiune, de la ora 20.00. Jurnalistul a intrat în dialog cu Cosmin Prelipceanu la ora 21.00.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel