Julio Iglesias, reținut pe aeroport pentru conținutul bagajelor sale. Polițiștii au verificat cele 40 de kilograme de marfă interzisă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cântărețul a fost nevoit să dea socoteală autorităților de la un punct de control vamal când acestea au detectat ce are acesta în bagaj. 

Cântărețul Julio Iglesias a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a aterizat în Republica Dominicană pentru o escală. Autoritățile de pe aeroportul Punta Cana din insula caraibiană l-au reținut pe octogenarul interpret timp de mai multe ore când i-au deschis valizele pentru a le studia conținutul.

Potrivit emisiunii "Fiesta" de la Telecinco, popularul artist spaniol avea în valize peste 40 de kilograme de alimente. Iglesias sosea cu un zbor din Bahamas și făcuse o escală în Punta Cana, unde agenții au găsit obiecte ciudate în bagajele sale.

Când le-au deschis, au descoperit că erau mai multe pungi și pachete cu alimente proaspete, lucru interzis în multe țări (Republica Dominicană este una dintre ele) pentru a evita contaminarea alimentelor. Mai mult, în acest caz particular, autoritățile sanitare ale țării sunt deosebit de precaute cu alimentele care le traversează granițele din cauza prezenței unei muște care le infectează.

Iglesias și persoanele care călătoreau cu el au fost reținute timp de mai multe ore pe aeroport până când a devenit clar de ce transporta o cantitate atât de mare de alimente și, cu mijlocirea celor mai înalte autorități ale țării, precum ministrul culturii, Milagros Germán Olalla, și chiar a propriului birou al președintelui Luis Abinader, Julio Iglesias și bunurile sale au fost eliberate.

Makoke, colaborator al emisiunii "Fiesta", care a avut în trecut o relație sporadică cu cântărețul, asigură că este destul de obișnuit ca Julio Iglesias să aducă sau să ceară să i se aducă mâncare în călătoriile sale. Ea însăși susține că, în unele dintre vizitele sale la Miami, i-a adus fructe de mare, șuncă sau vin din Spania.

Cu toate acestea, mâncarea rechiziționată în Republica Dominicană a fost de un alt tip: cele 42 de kilograme de alimente erau compuse din fructe (afine, căpșuni, zmeură) și legume (salată, ciuperci, fasole și brănză).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel