Judecătorul CSM Bogdan Mateescu, cercetat de Inspecția Judiciară

StiriDiaspora Team / 29 oct 2018, 16:54 Salveaza PDF Comentarii

Judecătorul CSM Bogdan Mateescu a anunțat pe Facebook că este cercetat disciplinar de Inspecția Judiciară la sesizarea judecătorului de la Curtea Constituțională, Petre Lăzăroiu. Judecătorul Lăzăroiu de la CCR  s-a supărat pe Bogdan Mateescu care a scris pe Facebook că mandatul lui Lăzăroiu la Curte depășește limita de 9 ani prevăzută de Constituție.

 

 

”Vă spuneam că eu cred sincer în ideea de transparență și că nu am nimic de ascuns. În această linie de consecvență, aduc la cunoștință tuturor, în special colegilor mei, că azi, 26.10.2018, am primit rezoluția Inspecției Judiciare prin care, la 21.09.2018, s-a dispus începerea cercetării disciplinare împotriva mea ca urmare a sesizării domnului Lăzăroiu Petre, judecător CCR, care reclamă săvârșirea a patru abateri disciplinare printr-o postare pe pagina mea de facebook din data de 31.05.2018.

”Consider că este corect să fie cunoscut acest fapt deși mă bucur de protecția confidențialității procedurii disciplinare, întrucât voi continua în mod asumat să am luări de poziții prin prisma competenței decurgând din calitatea de membru ales al CSM, referitoare inclusiv la Inspecția Judiciară. Procedura disciplinară își va urma cursul firesc, potrivit legii, iar eu îmi voi exercita fără rezerve dreptul la apărare tot în condițiile prevăzute de lege”, a anunțat Bogdan Mateescu pe Facebook. 

 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy