Joe Borelli, șef în campania lui Trump la New York, în România. Anunțul lui Tomac (PMP)

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Liderul PMP, Eugen Tomac, a comentat scrisoarea trimisă de Rudolph Giuliani, anunțând și vizita în România a liderului republicanilor din New York, Joe Borelli.

”Cu mare înverșunare și mânie proletară PSD-ul prezintă ca o mare realizare această 'Bulă Papală' trimisă de la New York (scrisoarea lui Giuliani - n.r.)” a spus Eugen Tomac la Realitatea Tv. ”Faptul că nu sunt capabili să gestioneze instituțiile statului și le-au confiscat și le duc în derizoriu prin tot ceea ce fac, arată cât de limitați sunt acești oameni”, a mai spus Tomac.

"Ce fac oamenii aceștia arată cât de disperați sunt. Pentru că în Statele Unite o asemenea acțiune de lobby este punctul de vedere al unui privat, pentru că ce se încearcă să se acrediteze din punct de vedere propagandistic: ideea că în Statele Unite cei mai influenți oameni sunt profund preocupați de ilegalitățile care se produc aici!? Problema este mult mai simplă: ei știu că românii sunt pro-americani și încearcă să utilizeze și acest mecanism. Dragnea nu mai are gloanțe și inventează teme, tocmai pentru a justifica tâlhăriile pe care le face. A le oferi procurorilor și judecătorilor independență nu înseamnă să măcelărești justiția și s-o duci în curtea PSD-ului", a comentat Eugen Tomac.

"România are nevoie de Statele Unite. Fac un anunț în premieră: Eu am fost de mai multe ori la New York și nu am discutat cu foști oficiali, ci am discutat cu oficiali în funcție. Chiar săptămâna aceasta, joi, va vizita România liderul republicanilor din New York, din consiliul municipal, Joe Borelli, care se va afla într-o vizită oficială. Se va stabili un protocol între Brașov și New York. Noi avem nevoie de această cooperare, dar ea poate fi dezvoltată în baza parteneriatului care există: 'Parteneriatul pentru secolul XXI', semnat în 2011" a anunțat liderul PMP, Eugen Tomac la Realitatea Tv.

Joseph C Borelli, reprezentant al Consiliului Local din New York, membru în cadrul Comisiei de Dezvoltare Economică, Sănătate, Tehnologii, va vizita Brașovul în ultimele două zile ale lunii august. El vine la invitația viceprimarului Costel Mihai, PMP. Scopul este stabilirea unei colaborări între Brașov și New York în domenii precum administraţie, economie, sau educaţie. Vor fi mai multe întâlniri organizat fie la Primărie, fie cu mediul de afaceri din Brașov.

Joseph C Borelli este membru al Partidului Republican din SUA, care l-a susţinut pe Donald Trump la alegerile prezidenţiale din anul 2016. De altfel, la aceste alegeri, Borelli a fost co-preşedinte al campaniei lui Trump în New York.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel