Jandarmii, intervenție în forță la DIICOT după ce Carmen Dan a fost atacată cu maioneză - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Jandarmii au intervenit în forță la DIICOT, după plecarea lui Carmen Dan. Oamenii legii au legitimat mai mulți protestatari, între care Cristian Dide și Marian Ceaușescu. 

Mai mulți protestatari au fost legitimați în fața sediului DIICOT, după plecarea fostului ministru Carmen Dan de la audieri. Printre aceștia se număra Cristian Dide și Marian Ceaușescu.

Pe capota mașinii lui Carmen Dan au fost puse cătușe. Marian Ceaușescu a fluturat o pereche de cătușe pufoase fix în fața lui Carmen Dan, când fostul ministru de Interne stătea de vorbă cu jurnaliștii. 

"Mi-am arătat nemulțumirea aruncând cu maioneză pe mașina cu care a venit Carmen Daniela Dan. E o simplă contravenție de 50 de lei pentru fapta pe care am săvârșit-o. Consider că e exces de zel ce fac dânșii. Nu e o faptă penală, trebuie doar să-mi întocemască un proces verbal pentru contravenție. Nu vor să-mi dea procesul verbal. Nu trebuie să mă ia la secție", a spus Dide.

Carmen Dan a fost întâmpinată de protestatari la ieşire din seidul DIICOT, unde a fost audiată în dosarul violenţelor din 10 august 2018.

Explicaţiile pe care le-a oferit jurnaliştilor la ieşire nu i-a convins, însă, pe protestatarii care au aşteptat-o afară şi care au început să strige cuvinte precum: "Mincinoasă!" şi au întrebat-o dacă este dispusă să facă "puşcărie pentru Dragnea".

Vezi aici mai multe informații: Carmen Dan, apostrofată de protestatari la ieşire din sediul DIICOT: "Faceţi puşcărie pentru Dragnea?"

 VIDEO

 

 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel