Jandarmii au băgat în COMĂ un bărbat la Vatra Dornei. Ce s-a întâmplat

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un bărbat de 50 de ani din Vatra Dornei a ajuns în stare gravă la spital, în comă profundă, după ce a fost implicat, vineri seara, într-o altercație cu jandarmii din oraș. Bărbatul și-a pierdut cunoștința după ce s-a opus încătușării, iar jandarmii au folosit materialele din dotare. 

Un bărbat de 50 de ani din Vatra Dornei a ajuns în stare gravă la spital, în comă profundă, după ce a fost implicat, vineri seara, într-o altercație cu jandarmii din oraș. Medicii de la Spitalul din Vatra Dornei suspectează că bărbatul a suferit un infarct și au cerut să fie transferat cu un echipaj al Ambulanței la Spitalul din Suceava.

Incidentul în urma căruia bărbatul și-a pierdut cunoștința s-a petrecut vineri seara în Vatra Dornei, în timpul unui spectacol de muzică populară. Tatăl unei fete de 12 ani a cerut ajutorul jandarmilor, reclamându-l pe bărbatul de 50 de ani că a atins-o, indecent, pe fetiță.

"Echipajul de jandarmerie s-a deplasat în zona indicată, a identificat persoana în cauză și i-a solicitat acesteia să se deplaseze în afara zonei de spectacol, în vederea stabilirii identității. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a devenit recalcitrant și agresiv, jandarmii fiind nevoiți să folosească materialele de intervenție din dotare. La scurt timp, bărbatul și-a pierdut cunoștința, iar jandarmii au solicitat imediat echipajul medical pentru acordarea primului ajutor. Bărbatul a fost stabilizat și transportat la spitalul din localitate" se arată într-un comunicat transmis presei de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava.

În acest caz, Inspectoratul de Poliție Suceava a deschis o anchetă, verificări fiind efectuate și de conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel