Jandarmeria, explicații privind folosirea gazelor lacrimogene asupra copiilor: Nu trebuie să gândim doar fragmentul

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru a venit în direct într-un studio de televiziune cu o cască spartă. El a vrut să arate că "oamenii nu au fost atât de pașnici". El a încercat să motiveze și folosirea gazelor lacrimogene asupra copiilor. 

Marius Militaru a venit în direct de la Kanal D cu o cască spartă și spune ca oamenii nu au fost deloc atât de pașnici precum s-a spus la televizor. 

"Iată aceasta este o cască spartă. Cum e posibil sa se distruga un echipament atat de sigur .. Cum este posibil ca 35 de colegi care au avut acest echipament să aibă răni severe ?" a spus Militaru la Kanal D.

La scurt timp i-a fost arătat și un fragment cu un copil care este cărat pe brațe la salvare, din cauza gazelor lacrimogene inhalate. Militaru spune că nu este suficient sa vedem doar aceste imagini, ci este nevoie de tot filmul acțiunii. 

 "Este o imagine care mă tulbură și pe mine în calitate de tată. Nu trebuie să gândim doar fragmentul pe care îl vedem. Procurorul îți cere toate imaginile să vedem tot ce s-a întâmplat. Nu sunt acceptate montaje, ca la televizor. Doar după ce vom putea vedea toate imaginile ne vom putea da seama de ce s-a întâmplat cu adevărat. Legea interzice folosirea gazelor împotriva copiilor și a femeilor cu graviditate vizibilă. Dacă cineva a greșit, va plăti.  În privința persoanei cu dizabilități eu vă spun că am văzut un fragment video și nu este deloc ceea ce s-a văzut la televizor," a încheiat Militaru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel