Jamila, mesaj pentru Liviu Dragnea, după ce s-a apucat de făcut rețete pe Youtube 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Jamila, una dintre cele mai de succes vloggerițe culinare, i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea. 

Jamila spune că a fost asaltată de mesaje și de comparații cu Liviu Dragnea, astfel că a decis să transmită un mesaj în acest sens. 

"De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete toată lumea mă etichetează să-mi spună că s-a apucat de rețete și că este un pericol pentru mine. Bineînțeles că nu am nici o problemă cu asta. Nu este un pericol pentru mine domnul Dragnea, nu am o problemă cu concurența, este loc pentru toată lumea. Toți avem dreptul să facem rețete, fiecare creator de conținut are publicul lui, așa că îi urez domnului Dragnea să facă foarte multe rețete și să fie cât mai faimos posibil pe Youtube," a spus Jamila într-un filmuleț publicat recent. 

Reamtim că în urmă cu aproximativ o săptămână, fostul șef al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea și-a deschis un canal de Youtube dedicat gatitului. Acesta a avut un foarte mare succes, decizia fostului lider politic fiind una surprinzătoare. Dragnea s-a bucurat de un real succes și în cadrul emisiunii de Crăciun făcută cu Anca Alexandrescu la Realitatea Plus, atunci când a fost realizată o ediție în care a arătat cum gătește. 

Nu toți cred însă în faptul că Liviu Dragnea vrea doar să arate rețete pe internet. Acesta este suspectat că vrea să intre din nou în politică și a fost o cale de a ieși din anonimatul în care intrase. Astfel, Dragnea a fost subiect de știri și a intrat din nou pe agenda opiniei publice. 

Liviu Dragnea intrase anterior în partidul Alianța pentru Patrie, înființat de Codrin Ștefănescu, dar aceștia s-au separat ca urmare a unor certuri și acuzații reciproce de "predare a partidului" unor altor interese. 

Recent, Dragnea a anunțat că l-ar interesa o colaborare cu Diana Șoșoacă, astfel că vlogul culinar poate fi doar o rampă de lansare din nou, către politică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel