Jamila Cuisine, diagnosticată cu COVID-19: "S-a instalat panica. Nu stiam cum de tocmai eu m-am infectat"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
jamila_cuisine
jamila_cuisine

Geanina Staicu-Avram, cunoscută drept Jamila Cuisine, a anunţat pe pagina sa de Facebook că a fost infectată cu COVID-19 şi a împărtăşt experienţa prin care a trecut.

Geanina Staicu a explicat că, imediat cum a aflat, a intervenit panica, deoarece nu a înţeles cum a intrat în contact cu virusul.
"Am purtat mereu mască şi am purtat-o corect, am păstrat distanţa socială, nici măcar n-am plecat nicăieri în vacanţă anul acesta, tocmai pentru a mă proteja şi pentru a-i proteja pe ai mei. Mă simţeam ca într-un vis urat care părea sa nu se termine", a scris Geanina Staicu pe Facebook.

"A urmat apoi o cursă cu obstacole între telefoane la DSP, controlul zilnic al poliţiei locale, carantinare pentru soţul şi copiii mei, izolare pentru mine. Îmi sarea inima din piept când vedeam pe ecranul telefonului apel de la un număr de fix. Ştiam că fie e DSP-ul, fie ambulanţa. Pe scurt a fost o perioadă extrem de greă pentru mine, iar moralul meu a fost la pământ. Nu am vrut atunci să spun nimănui", explica Geanina Staicu.

A luat virusul de la soţul ei, el fiind primul care a avut simptome. Ea atrage atenţia asupra importanţei purtării măştii şi avertizează oamenii să nu ia virusul în ras. "Aş vrea doar să conştientizăm că virusul există, ca putem face forme mai uşoare sau mai grave (în cazul nostru au fost uşoare) şi că cel mai rău, îi putem infecta şi pe cei pe care îi iubim şi care pot avea alte boli care le-ar pune în pericol sănătatea", concluzionează Geanina Staicu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel