Jaf la o casă de pariuri din Baia Mare. Un hoț a reușit să fugă cu 11.000 de lei 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
jaf_casa_de_pariuri
jaf_casa_de_pariuri

Poliţiştii sunt pe urmele unui bărbat care a jefuit o casă de pariuri din Baia Mare, în doar câteva minute. Cu cagula pe faţă, individul a ameninţat-o şi a agresat-o cu un cuţit pe casieriţă, apoi a fugit cu peste 11 mii de lei.

Atacul a avut loc la o casă de pariuri din centrul oraşului, aproape de ora închiderii. Angajată era singură în încăpere şi tocmai se pregătea să închidă, când a dat buzna peste ea un individ cu faţa acoperită. Femeia, de 22 de ani, spune că, sub ameninţarea unui cuţit, ea a deschis seiful din care bărbatul a furat peste 11 mii de lei. “A fost cu cagula pe faţă şi a luat-o de gât şi în câteva secunde a luat banii”, spune o localinică.

Femeia, potrivit datelor din anchetă, a acţionat târziu butonul de panică, iar suspectul a reuşit să fugă. Individul, cu o cagulă pe faţă, a fost surprins însă de camerele de supraveghre din casă de pariuri, iar imaginile sunt acum verficate de anchetatori. “Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a declarat Anca Pop, agent IPJ Maramureș. Oamenii care locuiesc în zonă sunt speriaţi de modul în care a acţionat individul. Poliţiştii încearcă acum să dea de urma acestuia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel